Бронхостоп – ефективний засіб від кашлю

news uk ua 1

 

Основні причини виникнення кашлю

Кашель – реакція організму на будь-яке подразнення дихальних шляхів, що заважає проходженню повітря. Будь-який кашель сам по собі – не патологія, а наслідок певних порушень в організмі. Він є симптомом багатьох захворювань.
Причини виникнення кашлю різноманітні.
Основні з них:
• Запальні, зокрема інфекційні, захворювання органів дихання: фарингіт (запалення глотки), ларингіт (запалення гортані), трахеїт (запалення трахеї), бронхіт (запалення бронхів), пневмонія (запалення легень).
• Алергічні захворювання (наприклад, бронхіальна астма).
• Хронічне обструктивне захворювання легень (у курців або людей, що мають професійні шкідливості).
• Подразнення дихальних шляхів пилом, різними газами.
• Пухлини легень, бронхів, трахеї, гортані, глотки.
• Позалегеневі причини кашлю: захворювання серця, органів шлунково-кишкового тракту тощо.
Найчастіше кашель супроводжує гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ), гострі і хронічні запальні захворювання бронхів і легень. При цьому він нерідко ускладнює перебіг захворювань і часто зберігається тривалий час навіть після одужання з більш слабкою інтенсивністю.

 

Відмінності сухого і вологого кашлю

Залежно від наявності мокротиння кашель поділяють на сухий (непродуктивний), який характеризується відсутністю мокротиння, і вологий (продуктивний), з відходженням бронхіального слизу.
Сухий кашель зазвичай супроводжується першінням у горлі, болем у грудній клітці, він не приносить полегшення, може бути затяжним. Вологий кашель, навпаки, допомагає евакуювати мокроту з бронхів і легше переноситься.
Ряд захворювань характеризується тільки сухим кашлем. Це ларингіт, сухий плеврит, стискання бронха (збільшеним лімфовузлом, пухлиною). Деякі захворювання, такі як бронхіт, туберкульоз, рак легень, можуть на початковому етапі спричиняти сухий кашель, який надалі переходить у вологий.
Найнебезпечнішим для організму є сухий кашель. Він часто виникає разом із закладенням носа, болем в горлі, головним болем, підвищенням температури тіла, ядухою, втратою апетиту, нудотою. При непродуктивному кашлі в дихальних шляхах є постійний запальний процес. Тому сухий кашель завжди намагаються перевести у вологий, щоб очистити бронхи і усунути запалення.

 

Лікування сухого і вологого кашлю препаратом Бронхостоп

Вибір медикаментів для лікування кашлю залежить від його причини і виду. Найефективнішим засобом буде препарат, який полегшує кашель будь-якого типу, що має кілька форм випуску, наприклад, таблетки, льодяники, пастилки, сироп тощо.
До таких препаратів, зокрема, належить лікарський засіб Бронхостоп, який завдяки своєму комплексному рослинному складу лікує кашель будь-якого типу. Бронхостоп випускається в двох лікарських формах – сироп і пастилки, діє м'яко, але досить потужно.
Якщо крім кашлю є першіння і біль в горлі, краще використовувати пастилки, щоб забезпечити більш тривалу дію на запальний процес у дихальних шляхах. Тривалий терапевтичний ефект досягається розсмоктуванням пастилки через кожні 3–4 години.
Сироп від кашлю Бронхостоп рекомендується як засіб лікування і при сухому кашлі, і при кашлі з мокротою. При сухому кашлі сироп зменшує подразнення і запалення слизових оболонок, пригнічує дію патогенів. При вологому кашлі полегшує відходження мокротиння і сприяє нормалізації дихання.
Бронхостоп підходить і для дорослих, і для дітей. Так, сироп можна призначати малюкам від двох років, а пастилки – дітям старше шести років. Для дітей цей препарат вибирають, насамперед, завдяки приємному смаку і зручності застосування.

 

Склад лікарських препаратів Бронхостоп

Дія лікарських засобів лінії Бронхостоп зумовлена їх рослинним складом:
• Флавоноїди і ефірні олії чебрецю (тим’яну) в складі пастилок і сиропу мають помірниі бронхорозширювальні, муколітичні і антибактеріальні властивості. Сприяють розрідженню мокротиння, полегшенню дихання і зменшенню кашлю.
• Компоненти кореня алтеї дають обволікальний, пом'якшувальний та протизапальний ефект.
• Камідь африканської акації сприяє повільному вивільненню активних речовин, зменшенню подразнення слизових оболонок, активізації слиновиділення, що додатково полегшує кашель.
• Малиновий сік надає сиропу Бронхостоп приємного смаку, який подобається дітям і дорослим. 

Сироп Бронхостоп не містить цукру і спирту, тому добре переноситься пацієнтами будь-якого віку, побічні реакції можуть бути пов'язані тільки з індивідуальною непереносимістю компонентів.
У будь-якій формі випуску Бронхостоп сприяє розчиненню в'язкого мокротиння, розслабленню м'язів бронхів і зменшенню відчуття подразнення в горлі.
Усю необхідну інформацію про дію препарату, дозування, можливі побічні ефекти можна знайти в інструкції для медичного застосування.